Bageri
Rugbrød
Rugbrødet er en dansk nationalspise og skal derfor bages med den dybeste respekt. Hos Sejers Konditori laver vi nogle af Danmarks bedste rugbrød, der har den rigtige balance mellem syre, malt og sødme. Bløde deje, iblødsætning af kerner, ingredienser, liggetid, dejtemperatur, saltmængde, syrebalance og hævetid går simpelthen op i en højere enhed.
Specialbrød
Specialbrødet er kronen på værket ved det udsøgte morgen- eller brunchbord og skal derfor bages med den fineste fornemmelse for vores smagsløg.
Hos Sejers konditori laver vi nogle af Danmarks bedste specialbrød, hvor kerner og mel ristes af, dejen koldhæver i 12-24 timer, overfladen ridses på en speciel måde, gærbalancen og dejtemperaturen er nøje afstemt, mens dampovnen giver brødet fylde og en blank, sprød, gylden skorpe.
Wienerbrød
En hyldest til smør, gær og fantasi! Oplev den himmelske kombination af flagerdej, smør og søde fylder. Fra sprøde tebirkes til fyldige kanelsnegle, wienerbrødets verden er en uudtømmelig kilde til nydelse.
Wienerbrød:
- En hyldest til traditionelt håndværk.
- Utallige varianter til enhver smag.
- En perfekt ledsager til hyggelige stunder.
Kom ind i bageriet og lad dig friste! Wienerbrød - et stykke dansk lykke!
Frisksmurte sandwich i hjemmebagte
boller - 5 smagsvarianter
Lækre, hjemmelavede sandwich.
Nyd en friskbagt bolle fyldt med lækre ingredienser. Perfekt til frokost, madpakken eller nyd den i vores hyggelige café.
5 smagsvarianter:
- Kylling med bacon, soltørret tomater, karry, salat og dressing
- Roastbeef, med remoulade, ristede løg, agurkesalat og mayonnaise
- Frikadelle med rødkål, agurkesalat, salat og mayonnaise.
- Æg og Rejer, med salat, tomat og mayonnaise.
- Skinke og ost: Skinke, ost, salat, tomat og mayonnaise.