Bageri

Rugbrød

Rugbrødet er en dansk nationalspise og skal derfor bages med den dybeste respekt. Hos Sejers Konditori laver vi nogle af Danmarks bedste rugbrød, der har den rigtige balance mellem syre, malt og sødme. Bløde deje, iblødsætning af kerner, ingredienser, liggetid, dejtemperatur, saltmængde, syrebalance og hævetid går simpelthen op i en højere enhed.

Tre skiver brød sidder oven på et brød

Valdemar Rugbrød

Et brød med sesamfrø på

Softkerne Rugbrød

To stykker brød er stablet oven på hinanden

Pitolæma Rugbrød

Et brød med skiver brød ovenpå på en hvid baggrund.

Sonja Rugbrød

Absalon Rugbrød

Mørk Rugbrød

Valdemar Rugbrød

Softkerne Rugbrød

Pitolæma Rugbrød

Specialbrød

Specialbrødet er kronen på værket ved det udsøgte morgen- eller brunchbord og skal derfor bages med den fineste fornemmelse for vores smagsløg.

Hos Sejers konditori laver vi nogle af Danmarks bedste specialbrød, hvor kerner og mel ristes af, dejen koldhæver i 12-24 timer, overfladen ridses på en speciel måde, gærbalancen og dejtemperaturen er nøje afstemt, mens dampovnen giver brødet fylde og en blank, sprød, gylden skorpe.

To skiver brød er stablet oven på hinanden

Sigtebrød

To brød er stablet oven på hinanden på en hvid baggrund.

Oldemorbrød

Et brød med en skive taget ud af det

Cæsarbrød

Et brød med en skive taget ud af det

Firenzebrød

Bjørnebrød

Holbergbrød

Grov Filonebrød

Sigtebrød

Oldemorbrød

Cæsarbrød

Wienerbrød

En hyldest til smør, gær og fantasi! Oplev den himmelske kombination af flagerdej, smør og søde fylder. Fra sprøde tebirkes til fyldige kanelsnegle, wienerbrødets verden er en uudtømmelig kilde til nydelse.


Wienerbrød:

  • En hyldest til traditionelt håndværk.
  • Utallige varianter til enhver smag.
  • En perfekt ledsager til hyggelige stunder.



Kom ind i bageriet og lad dig friste! Wienerbrød - et stykke dansk lykke!

To kanelsnurrer med glasur på en blå tallerken
En blå tallerken med to skiver wienerbrød på
To kager sidder på en blå tallerken.
To kager på en blå tallerken med en hvid baggrund.

Frisksmurte sandwich i hjemmebagte

boller - 5 smagsvarianter

Lækre, hjemmelavede sandwich.

Nyd en friskbagt bolle fyldt med lækre ingredienser. Perfekt til frokost, madpakken eller nyd den i vores hyggelige café.


5 smagsvarianter:

  1. Kylling med bacon, soltørret tomater, karry, salat og dressing
  2. Roastbeef, med remoulade, ristede løg, agurkesalat og mayonnaise
  3. Frikadelle med rødkål, agurkesalat, salat og mayonnaise.
  4. Æg og Rejer, med salat, tomat og mayonnaise.
  5. Skinke og ost: Skinke, ost, salat, tomat og mayonnaise.
En sandwich på en blå tallerken med en hvid baggrund
Et nærbillede af en sandwich på en blå tallerken
Et nærbillede af en sandwich på en blå tallerken
En sandwich med rejer og salat på en blå tallerken